Christmas @the Gunpowderstudio € 150,- voor twee personen. Boek nu onze noon of afternoon special.

De studio biedt eindeloze mogelijkheden, laat ons weten wat je in gedachten hebt of check onze site voor de verschillende opties.

Relax around the Christmas tree & enjoy our special selected food & favorite drinks catered Christmas Box met allerlei heerlijkheden uit de Zaanstreek! Reserveer op tijd! Boekingen gaan snel.

Boek nu de Stay & Enjoy special under the Christmas Tree Special voor twee! Je kunt kiezen voor de Noon of Afternoon Special € 150, – voor twee personen. *familie uitzonderingen mogelijk op aanvraag.

Verwen jij en +1 met een sfeervolle middag @the Gunpowderstudio. De studio, een industrieel monument in kerstsfeer met 4 meter hoge kerstboom in het middelpunt en kaarslicht, is een heerlijke stek om samen de tijd te nemen om terug en vooruit te kijken en te genieten van de feestelijke decembermaand.

Walk Bij aankomst ontvang je een wandel manual for een ontspannen wandeling rondom de studio.
Reflect 2020 kijk terug & 2021 kijk vooruit – Stuur je overdenkingen naar jezelf of aan een dierbare.
NapRelax op een van de launch chairs of camping bedjes.
VisitEr bestaat de mogelijkheid om het  Museum of Humanity te bezoeken.
DanceRondom de boom!
Christmas boxWordt op de stoep geleverd en bestaat uit: soep, oerbrood, zoet, hartig, thee, koffie, water, wijn/gluhwijn/prosecco/champagne of speciaal gebrouwen bier naar keuze. Nagenoeg alle producten komen uit de Zaanstreek en zijn huisgemaakt.

*Extra fles op verzoek / vegetarische en veganistische Christmas Box mogelijk. De Stay & Enjoy special is alleen voor particulieren te boeken.

Stay & Enjoy @ the Gunpowderstudio is beschikbaar van 16 december t/m 3 januari.

Scroll Up